Αγγλία. Πέντε χρόνια φυλάκισης για ρατσιστική ρητορική!

 


Ο Τζέιμς Κοστέλο, 38 ετών, αποκαλούσε τον εαυτό του «Ο Σεβασμιώτατος» και ήταν ο συντάκτης μιας ακροδεξιάς ιστοσελίδας.


Συνελήφθη αφού βρέθηκε στην κατοχή του ρατσιστικά εμπρηστικό υλικό, συμπεριλαμβανομένων αυτοκόλλητων που είχαν αναρτηθεί μέσα και γύρω από το Λίβερπουλ το 2021, ως μέρος μιας εκστρατείας που κατευθύνει τους ανθρώπους σε έναν ιστότοπο που ζητά τη δημιουργία μιας λευκής φυλής.


Τα αυτοκόλλητα εντοπίστηκαν σε φανοστάτες σε όλο το Merseyside που διαφημίζουν έναν ιστότοπο που ονομάζεται Creativitymovement.net.


Το περιεχόμενο ήταν γεμάτο ρατσιστικό υλικό που έδειχνε ότι ο Κοστέλο ήταν ηγετική φυσιογνωμία στο «Κίνημα Δημιουργικότητας» που είναι ένα ρατσιστικό κίνημα της λευκής υπεροχής που αποτίει φόρο τιμής στο ναζιστικό 3ο Ράιχ.


Οι έρευνες έφεραν στο φως ηχογραφήσεις που ήταν ρατσιστικά προσβλητικές και αποσκοπούσαν στη στρατολόγηση ανθρώπων για να συμμετάσχουν στη «βίαιη καταστροφή και υποταγή έγχρωμων ανθρώπων, μαύρων και Εβραίων».


Στο πλαίσιο της υπόθεσης, η Εισαγγελία του Στέμματος χρησιμοποίησε στοιχεία για να δείξει τη σύνδεση του Κοστέλο με άλλους καταδικασμένους τρομοκράτες, συμπεριλαμβανομένου του μέλους της Εθνικής Δράσης Τζακ Ρένσο, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη το 2019 για τον σχεδιασμό της δολοφονίας της βουλευτή των Εργατικών, Ρόζι Κούπερ.

Πηγή : LBC

Η νέα τάξη πραγμάτων δεν αστειεύεται και τιμωρεί τις φωνές που θεωρεί επικίνδυνες. Με τους πάντα "δημοκρατικού" νόμους το σύστημα συντρίβει την ελευθερία του λόγου, όπου ο αντίλογος δεν την συμφέρει.Ο Τ. Κοστέλο - άσχετα με το αν συμφωνούμε με την τακτική και τα λεγόμενα του, δεν είχε βλάψει κανέναν. Τιμωρήθηκε επειδή εξέφραζε την άποψη του. Ο ίδιος δικαστής που τιμώρησε με 5 χρόνια ποινή φυλάκισης τον Κοστέλο, άφησε ελεύθερο παιδεραστή με ποινή αναστολής παιδόφιλο που είχε πιαστεί με πάνω από 1.100 εικόνες κακοποίησης παιδιών, συμπεριλαμβανομένων 207 φωτογραφιών και 49 βίντεο που βαθμολογήθηκαν ως κατηγορία Α - η πιο σοβαρή κατηγορία που περιλαμβάνει βιασμό παιδιών! 

Όποιος ενδιαφέρεται να στείλει επιστολή συμπαράστασης στον Τ. Κοστέλο μπορεί στην διεύθυνση :


James Costello
A3561FA
HMP Liverpool
68 Hornby Road
Liverpool
L9 3DF UK


Δίκτυο Εθνικιστών Μαθητών 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γερμανία.Όταν οι "Wellcome Refugees" έρχονται αντιμέτωποι με την ηλιθιότητα τους!

Η Ευρώπη των Εθνών δεν πέθανε!Ρεπορτάζ από Πολωνία!

Γαλλία. Το ανύπαρκτο κράτος προστατεύει τους λαθρο από την οργή του Γαλλικού Λαού!