Γαλλία. Το ανύπαρκτο κράτος προστατεύει τους λαθρο από την οργή του Γαλλικού Λαού!

 


Κυριακή ξημέρωμα 19.11 στην μικρό χωριό Crepol της Γαλλίας, συνέβει η αναίτια επίθεση λαθρο δολοφόνων σε ένα πάρτι Γάλλων ανηλίκων. Ο 16χρονος Θωμάς, μαχαιρώθηκε στον λαιμό και στην καρδιά και άφησε την τελευταία του πνοή λίγες στιγμές μετά. Δύο άλλοι Γάλλοι ενήλικοι μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο. (πηγή εδώ)

Θα παραθέσουμε μεταφρασμένα κείμενα από Γάλλους Εθνικιστές, καθώς και βίντεο από τις αντιδράσεις:

Θωμά, δεν γνωριζόμασταν κι όμως ήσουν ένας από εμάς. Σας αποτίουμε φόρο τιμής. Η Γαλλία θρηνεί για άλλη μια φορά το θάνατο ενός από τους γιους της, που σκοτώθηκε από τις ορδές των βαρβάρων. Πώς να μην θυμώνουμε όταν, κάθε μέρα, μας αφαιρούν ό,τι πολυτιμότερο: τα παιδιά μας, το μέλλον μας! Είχες όλη σου τη ζωή μπροστά σου, αλλά αυτοί από αλλού αποφάσισαν διαφορετικά. Ήρθαν να «φυτεύσουν λευκά» και αυτό έκαναν ξανά. Ο κατάλογος των θανάτων μας στο βωμό της μετανάστευσης μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Θάνατοι, διαλυμένες οικογένειες, θύματα που δεν θα συνέλθουν ποτέ από τις ολοένα και πιο άθλιες επιθέσεις τους. Πόσες Lola, Mégane, Thomas και τόσοι άλλοι είναι ένοχη η διεφθαρμένη κυβέρνησή μας. Αφήνει το έθνος μας να πεθάνει ενώ γιορτάζει στις Βερσαλλίες. Στους συμπατριώτες μας που νιώθουν τη γη να τρέμει: γίνετε μέλος των κοινοτήτων. Δεν θα ξεχάσουμε κανέναν, ούτε τους νεκρούς μας ούτε τους προδότες.



Σήμερα το απόγευμα, οι σύντροφοι πήγαν στην παράνομη ζώνη που φιλοξενεί τα αποβράσματα που σκότωσαν τον Τόμας. Ήρθαν να ζητήσουν δικαιοσύνη. Για να μην σφαγιάζεται πια ο λαός μας ατιμώρητος. Ενώ η αστυνομία συνήθως δεν τολμάει να μπει σε αυτούς τους θύλακες που δεν είναι πλέον Γαλλία, σήμερα το βράδυ δόθηκαν εντολές και έκτακτα μέσα για να προστατεύσουν τα αποβράσματα. Συνελήφθησαν επίσης 20 δικοί μας άνθρωποι. Αν η αστυνομία έπαιρνε το παράδειγμα αυτών των ακτιβιστών, οι πόλεις μας θα ήταν ειρηνικές και ο Θωμάς θα ήταν ζωντανός. Σεβασμός στους συντρόφους! Σε όλους εκείνους που αρνούνται να αναλάβουν δράση, σε όλους εκείνους που δυσφημούν αυτή την εθνικιστική νεολαία που βγαίνει στους δρόμους, στους περήφανους, στους οπορτουνιστές, στους αδύναμους που παίζουν στη σκακιέρα μας, ξέρουν καλά ότι η βία στην άλλη πλευρά δεν θα σας περισσεύει περισσότερο από τον άλλον. Αρνηθείτε το, υποβάλετε, δεν θα αλλάξει τίποτα στη μοίρα σας. Ετοιμαστείτε, ο χρόνος τελειώνει.

Τα ονόματα των δολοφόνων του Drôme, που η αστυνομία προσπάθησε να σας κρύψει, είναι πλέον γνωστά: Akabli Chaid (στη φωτογραφία) Zazane Ilyes El Moujahid Yasir Hemaizia Nassir Maref Kouider Boukmiri Canel Yanis Ramdani Faycal Chorfia Kais Είναι στιγματιστικό να λες «Πάντα ίδια», αλλά στο βαθμό που είναι πάντα τα ίδια, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι είναι πάντα τα ίδια.

Η Ευρώπη αυτοκτονεί κάθε μέρα όσο αφήνει τα παιδιά της να τα σκοτώνουν και φυλετικά να μπασταρδεύονται . Άμεση απέλαση όλων όσων δεν έχουν καμία φυλετική σχέση με τους γηγενείς Ευρωπαίους. 

14 Words.... 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γερμανία.Όταν οι "Wellcome Refugees" έρχονται αντιμέτωποι με την ηλιθιότητα τους!

Η Ευρώπη των Εθνών δεν πέθανε!Ρεπορτάζ από Πολωνία!