Προσπάθεια στήριξης των συλληφθέντων Γάλλων Εθνικιστών


Οι Γάλλοι εθνικιστές χρειάζονται τη βοήθειά μας. Μετά την άγρια ​​δολοφονία του 16χρονου Τόμας από έγχρωμους λαθρο εισβολείς, πραγματοποιήθηκαν μαζικές διαδηλώσεις στην μνήμη του εφήβου σε όλη τη Γαλλία, οι οποίες γρήγορα μετατράπηκαν σε συγκεντρώσεις διεκδίκησης, δικαιοσύνης και ασφάλειας. Το αποτέλεσμα των αξιέπαινων ενεργειών των εθνικιστών που ηγήθηκαν αυτών των διαδηλώσεων ήταν η σύλληψη πολλών ανθρώπων που δεν φοβήθηκαν να είναι η φωνή των γηγενών Γάλλων. Τώρα όμως χρειάζονται τη βοήθειά μας. 
Παρακάτω είναι ένας σύνδεσμος (εδώ ) για τη συλλογή από την οποία τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα χρησιμοποιηθούν για την βοήθεια των συλληφθέντων. 

Ο 16χρονος Τόμας δολοφονήθηκε στο Κρεπόλ, κατά τη διάρκεια της χειμερινής χοροεσπερίδας της πόλης που γινόταν στο δημαρχείο, την οποία διέρρηξαν καμιά δεκαριά ένοπλοι με αραβική φυσιογνωμία. Οι επιτιθέμενοι εξέφρασαν ξεκάθαρα τον σκοπό της επίσκεψής τους, λέγοντας· «Θέλουμε να σκοτώσουμε λευκούς». 
Οι Γάλλοι Συναγωνιστές βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την Ευρώπη. Για μια Ευρώπη όπου οι Ευρωπαίοι μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς. Για μια Ευρώπη στην οποία οι έγχρωμοι μετανάστες που τρομοκρατούν τους αυτόχθονες κατοίκους της Δύσης δεν προστατεύονται από φιλελεύθερες ελίτ. 

Για μια Λευκή Ευρώπη των Εθνών 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γερμανία.Όταν οι "Wellcome Refugees" έρχονται αντιμέτωποι με την ηλιθιότητα τους!

Η Ευρώπη των Εθνών δεν πέθανε!Ρεπορτάζ από Πολωνία!

Γαλλία. Το ανύπαρκτο κράτος προστατεύει τους λαθρο από την οργή του Γαλλικού Λαού!