Σιωνιστική ΕΕ

 


Ο Σιωνισμός είναι η απολυταρχική ιδεολογία που προωθεί τους Εβραίους να κυβερνούν τους υπόλοιπους Λαούς.

Μότο τους, "δύναμη μας η διασπορά", δηλαδή η διεθνής εισχώρηση στα κράτη.

Ο Μωυσή Χες είναι ο εφευρέτης του κομμουνισμούο οποίος ενέπνευσε τον Καρλ Μαρξ.Κοινό σημείο Μαρξ, Χες, Ενγκελς και εκατοντάδων άλλων; όλοι τους σιωνιστες. Λίγες πληροφορίες εδω:

Moses Hess (Μωϋσής [Χ]ες)- ο δάσκαλος του Μαρξ και του Ένγκελς.


Η Λατρεία της βίας του Καρλ Μαρξ ενισχύθηκε από έναν Φρανκιστή κομμουνιστή τον οποίο συνάντησε το 1841, όταν ήταν 23 ετών. Αυτός ο άνθρωπος ονομαζόταν Moritz Moses Hess. Ο Μωϋσής Χες γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου  1812 στη Βόννη, γιος ενός πλούσιου Εβραίου βιομηχάνου. Πέθανε στις 6 Απριλίου  1875 στο Παρίσι και είναι θαμμένος στο Ισραήλ. Μπορεί να αναφερθεί ότι ίδρυσε το γερμανικό Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα. Στο «Judisches Lexikon» (Εβραϊκό Λεξικό- Βερολίνο, 1928, σελ. 1577-1578) ονομάζεται κομμουνιστής ραββίνος και ο πατέρας του σύγχρονου Σοσιαλισμού. Το 1841, ίδρυσε την εφημερίδα Rheinische Zeitung (Εφημερίδα του Ρήνου) και ένα χρόνο αργότερα έκανε τον 24χρονο Μαρξ αρχισυντάκτη της. Ο Theodor Zlocist δημοσίευσε ένα ενδιαφέρον βιβλίο γι ‘αυτόν το 1921, «Moses Hess, der Vorkampfer des Sozialismus und Zionismus» (Μωυσής Χες, ο πρωταθλητής του Σοσιαλισμού και του Σιωνισμού) . Μέρος του τρομακτικού κόσμου των ιδεών του Μωϋσή Χες αποκαλύπτεται στο βιβλίο του «Ρώμη και Ιερουσαλήμ». Ο Μωϋσής Χες (1812-1875) γρήγορα μεταμόρφωσε το νεαρό Μαρξ σε έναν ελευθεροτέκτονα, έναν σοσιαλιστή ταραξία και υποτακτικό του. Ο Μαρξ δεν ήταν ακόμα κομμουνιστής. Τότε πίστευε ότι αυτές οι ιδέες είναι ανέφικτες. Ο Μωϋσής Χες ουσιαστικά διόρθωσε όλες αυτές τις γνώμες. Έγινε η φαιά εξοχότης πίσω από τον Μαρξ, εντατικά καθοδηγώντας και επηρεάζοντας το έργο του προστατευόμενού του. Στο Παρίσι, το φθινόπωρο του 1844, ο Μωϋσής Χες παρουσίασε τον 26χρονο Μαρξ στον μισό-Εβραίο Φρίντριχ Ένγκελς, που ήταν δύο χρόνια νεότερος. Η συνάντηση αυτή έθεσε τα θεμέλια για την μακροχρόνια συνεργασία τους.Ο Ένγκελς είχε επίσης εκφράσει χριστιανικές ιδέες στα νιάτα του: «Διψούσα για μια σύνδεση με το Θεό. Η Θρησκεία μου ήταν και είναι ένας ειρηνικός και ευλογημένος κόσμος και θα πρέπει να είμαι ικανοποιημένος με αυτό, αν πρόκειται να είναι μαζί μου, επίσης, μετά την κηδεία μου. Δεν έχω κανένα λόγο να υποθέσω ότι ο Θεός θα το πάρει μακριά μου. Η θρησκευτική πεποίθηση είναι ένα πράγμα της καρδιάς. Προσεύχομαι κάθε μέρα, πράγματι, σχεδόν όλη την ημέρα, για την αλήθεια. Θα αναζητήσω την αλήθεια παντού, ακόμη όπου ελπίζω να βρω μόνο μια σκιά της. Δάκρυα αναβλύζουν, καθώς το γράφω. Συγκινούμαι, πέρα ώς πέρα, αλλά πιστεύω ότι δεν θα χαθώ. Θα έρθω στο Θεό, για τον οποίο όλη η ψυχή μου λαχταρά ». (Μαρξ και Ένγκελς, «από τα Πρώιμα Έργα», Μόσχα, 1956, σελ. 306.)


Ποιες ήταν οι αξιοσημείωτες ιδέες του τότε;  Στα γραπτά του, ο Μωυσής Χες τόνισε την ανάγκη να αναταραχτούν οι κοινωνικές τάξεις εναντίον η μια της άλλης  και με τον τρόπο αυτό να εμποδιστεί η συνεργασία τους.  Ήθελε να επιφέρει τη σοσιαλιστική επανάσταση, με τη βοήθεια του Ιουδαϊσμού, του ρατσισμού και της ταξικής πάλης. Ήταν επίσης ο πρώτος που συνιστά, ως βασική ιδέα, ότι όλη η ατομική περιουσία πρέπει να καταργηθεί.  Ο Alexander Volodin στην πραγματικότητα ονομάζει τον Μωυσή Χες «φιλόσοφο» στο βιβλίο του «Herzen» (Ταλίν, 1972, σ. 97.) Τόνισε ότι ο Σοσιαλισμός ήταν άρρηκτα συνδεδεμένος με το διεθνισμό, καθώς οι σοσιαλιστές δεν έχουν πατρίδα. Ο αληθινός σοσιαλιστής δεν μπορεί να έχει τίποτα να κάνει με την εθνικότητά του. Ο ίδιος δήλωσε επίσης: «αυτό δεν ισχύει για τους Εβραίους»!  Ο Χες πίστευε ότι ο διεθνισμός εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του Ιουδαϊσμού.  Έγραψε:  «Όποιος αρνείται τον εβραϊκό εθνικισμό δεν είναι μόνο ένας αποστάτης, ένας αρνησίθρησκος με την θρησκευτική έννοια, αλλά και ένας προδότης του λαού του και της οικογένειάς του.»(Μωϋσής Χες, «Επιλεγμένα Έργα», Κολωνία, 1962).


Ένα ανάλογο δημιούργημα των σιωνιστων τοκογλύφων είναι και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οποιοδήποτε εθνικιστικό κόμμα θέλει να κατέλθει στις εκλογές θα πρέπει να έχει στις προγραμματικές του θέσεις την ανάγκη προετοιμασίας της Πατρίδος μας για αποχώρηση από την μέγγενη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 


"Ένα έθνος που δεν θέλει να χρωστάει, θυμώνει τους τοκογλύφους"

Έζρα Πάουντ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γερμανία.Όταν οι "Wellcome Refugees" έρχονται αντιμέτωποι με την ηλιθιότητα τους!

Η Ευρώπη των Εθνών δεν πέθανε!Ρεπορτάζ από Πολωνία!

Γαλλία. Το ανύπαρκτο κράτος προστατεύει τους λαθρο από την οργή του Γαλλικού Λαού!