Και όμως προχωράμε!

«Μοίρα και αίμα. Το πρώτο είναι μια αόρατη δύναμη, το δεύτερο είναι μια δύναμη της φύσης στην οποία βρίσκουμε τη μοίρα.[…] Το αίμα είναι αυτό το καύσιμο που τροφοδοτεί τη μεταφυσική φλόγα της μοίρας». Ernst Jünger, Άρθρα του Μεσοπολέμου Ένα σχέδιο με μολύβι ενός στιλέτου και ενός ρούνου ᛟ Odal.


Στα χαρακώματα αυτού του συνεχιζόμενου πολιτισμικού πολέμου στοιβάζονται τα πτώματα των θυμάτων του: Αυτά που συνθλίβονται, σπασμένα ή χτυπιούνται από το άκαρδο και ατελείωτο αργό άλεσμα του. Αυτοί που έχουν παραδοθεί στις εχθρικές δυνάμεις - των οποίων οι μηχανές του κενού και του θανάτου κυλούν πάνω από το κρανίο και τα κόκαλα, διαμορφώνοντας το πεδίο της μάχης σε μια ενιαία πεδιάδα στάχτης και ονομάζοντας την "πρόοδο" . 

Προδότες με δεινά μάτια κοιτούν από τις σκιές, συμβιβασμένοι και διεφθαρμένοι από την εχθρική προπαγάνδα που υπόσχεται ένα παγκόσμιο γκουλάγκ στο οποίο θα έχουν την αμφίβολη τιμή να είναι εντολοδόχοι και πληροφοριοδότες. Μια ζοφερή πραγματικότητα. 

ΚΑΙ ΟΜΩΣ… Δεν χάθηκαν όλα. Ο πόλεμος συνεχίζεται από εκείνους που έχουν τις καρδιές στη φωτιά. Για μια αιτία. Σε μια συνεχή και αθάνατη παράδοση πολέμου ενάντια στο ψέμα, την απελπισία και τον απόλυτο έλεγχο. Αυτοί οι άνδρες είναι αδέρφια, παγκοσμίως, σε ένα σιδερένιο τμήμα πολεμιστών. Οι άντρες που επιζούν από τις λεηλασίες του μισητού εχθρού τους και παρ' όλη την ύβρις και το απερίσκεπτο μίσος του, βρυχώνται ακόμα! 

Και όμως! Προχωράμε! Επιβιώνουμε! 

Και θα κερδίσουμε! 

Αγνώστου Συναγωνιστή 

Επίλογος 

Όσοι θέλουν να βελτιώσουν αυτόν τον παρακμιακό και διεφθαρμένο κόσμο θα πρέπει να καταλάβουν ότι η πλουτοκρατία και ο μπολσεβικισμός δεν είναι οι μόνοι δύο δρόμοι για να λυτρώσουν την ανθρωπότητα από τη μιζέρια και την αποτυχία.  Γιατί υπάρχει ένα τρίτο μονοπάτι που είναι δικό μας, που είναι το μόνο και το καλύτερο.  Θα έρθουν άντρες που, έστω και χωρίς να μας αναφέρουν, γιατί θα τους απαγορεύεται ή γιατί θα φοβούνται να το κάνουν, θα προσπαθήσουν να βαδίσουν αυτόν τον δρόμο μας.  Και θα πολεμηθούν και θα προδοθούν όπως και εμείς.  Αλλά στο τέλος θα νικήσουμε γιατί το καλό και το αληθινό πάντα θριαμβεύουν σε αυτόν τον κόσμο.

 Τζόζεφ Γκέμπελς



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γερμανία.Όταν οι "Wellcome Refugees" έρχονται αντιμέτωποι με την ηλιθιότητα τους!

Η Ευρώπη των Εθνών δεν πέθανε!Ρεπορτάζ από Πολωνία!

Γαλλία. Το ανύπαρκτο κράτος προστατεύει τους λαθρο από την οργή του Γαλλικού Λαού!